fbpx

Tag Archives: Amazon

Në vend të kartelës bankare, Amazonit do t’i mjaftojë ‘dora’

skanimi i dores

Amazon ka nisur testimin e një mënyre të re pagese në supermarketet “Whole Foods” në Shtetet e Bashkuara. Sipas “New York Times”, skanimi i dorës për të realizuar blerje ka filluar tashmë të përdoret në zyrat e Amazon-ës. Punonjësit shfrytëzojnë teknologjinë biometrike për të blerë nga makinetat pije freskuese, patatina, …

Lexo më shumë

100 milionë

Dhurohen për 24 organizata jofitimprurës që janë duke luftuar me mungesën e strehimit për njerëzit Themeluesi dhe shefi ekzekutiv i Amazon dhuroi shumën marramendëse për 24 organizata bamirësie. Njeriu më i pasur në botë, Jeff Bezos ka dhuruar 100 milionë dollarë për organizatat bamirëse që ndihmojnë të pastrehët. Në vitin …

Lexo më shumë

Edhe Amazon-i me Youtube

amazon youtube

Rivaliteti i Amazon me Google mund të ashpërsohet edhe më shumë, pasi gjiganti i “e-commerce” po përgatit në fshehtësi një konkurrent të Youtube. Në fillim të muajit, Amazon ka bërë kërkesë për të bërë të tijat termat “AmazonTube” dhe “OpenTube”. Amazon ka regjistruar edhe disa “domain”-e që kanë sinjalizuar planet …

Lexo më shumë

Amazon me valutën e saj virtuale

amazon

Kompania botërore Amazon, ka njoftuar se do të prezantojne valutën e tyre virtuale që quhet “Aamazon  Coins”. Valutën e re të Amazon-it, do të paraqitet në Maj e cila do të përdoret për të blerë produktet e Amazon-it. Zhvilluesit do të përfitojnë 70% të fitimeve, ndërsa Amazon do ti marrë …

Lexo më shumë