fbpx

Tag Archives: amandamentet

Qeveria aprovoi nismën për ndryshimin e Kushtetutës

Kabineti qeveritar ka aprovuar nismën për ndryshimin e Kushtetutës së Kosovës dhe Projektligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës. Duke prezantuar projektamandamentimet e Kushtetutës së Republikës së Kosovës, kryeministri Hashim Thaçi, në mbledhjen e qeverisë ka thënë se duke u bazuar në rrjedhat e miratimit të analizës të …

Lexo më shumë