fbpx

Tag Archives: “AlphaGo Zero”

“AlphaGo Zero” roboti shkencëtar

“AlphaGo Zero”

“DeepMind”, sektori i inteligjencës artificiale të Google thotë se ka bërë një hap gjigant në ndërtimin e një makinerie e cila është në gjendje që të mësojë dhe interpretojë vetë lojëra apo fenomene të ndryshme, pa ndihmën e njeriut. Programi i quajtur “AlphaGo” është testuar me lojën kineze “Go”, një …

Lexo më shumë