Tag Archives: Algoritmi

Do të na qeverisë një algoritëm

Automjete që flasin me rrugën që po përshkojnë dhe me centralet e trafikut. Shtëpi me pajisje elektronike që komunikojnë me pronarin por edhe me supermerkatën, policinë dhe zjarrfikësit. Celularë-infermierë që në udhëheqin kur bëjmë ushtrime. Jeta jonë e përditshme është që tani e dominuar nga fluksi i vazhdueshëm i të …

Lexo më shumë