fbpx

Tag Archives: Alessandro-Barbano

Rrethi vicioz i të drejtave dhe lirive

Një bashkëbisedim me Alessandro Barbano, gazetar, eseist dhe docent italian, drejtor i të përditshmes italiane ‘Il Mattino’ “Të drejtat janë karburanti i demokracisë, duke sfiduar fillimisht ancien régime në format e ndryshme të tij, më pas totalitarizmat e shekullit të kaluar. Rrugëtimi i afirmimit të të drejtave themelore shpesh ka …

Lexo më shumë