fbpx

Tag Archives: albanofonia

Djali i Sorosit: Evropa duhet të konfrontohet me ‘Albanofobinë’

Alexander Soros, djali i filantropisit të njohur, themeluesit të Fondacionit të Shoqërisë së Hapur ka shkruar se shqiptarët po diskriminohen në Europë. “Poshtë sipërfaqes, gjallon një paragjykim dhe racizëm ndaj shqiptarëve etnikë në Europën Perëndimore, që nuk mund të mos shihet si faktor në refuzimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë V …

Lexo më shumë