fbpx

Tag Archives: Alaska

Ulni nivelin e ndotjes, përndryshe do të shihni zhdukjen e qyteteve prej rritjes së nivelit të detit

ipcc, okb, alaska, himalaja, grenlanda, climate change, warming climate

Kështu paralajmëruan shkencëtarët që ndërmorën një studim të lidhjes mes oqeaneve, akullnajave dhe klimës  Pak ditë pasi miliona njerëz të rinj kërkuan përfundimin e ekpoës së lëndëve djegëse fosile duke ndërmarrë protesta në të gjithë botën, një raport i ri i panelit të ekspertëve të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, …

Lexo më shumë