fbpx

Tag Archives: akuza

PDK i drejtohet “speciales”: Ja akuza kundër Shpend Ahmetit

pdk akuze kunder ahmetit

Partia Demokratike e Kosovës (PDK), dega në Prishtinë, ka dorëzuar në Prokurorinë Speciale edhe një kallëzim penal kundër kryetarit të Prishtinë Shpend Ahmetit, për dhënie e pronës komunale në shfrytëzim pa shpallje publike. Sekretari i PDK-së së Prishtinës, Bujar Cakolli, pasi ka dorëzuar kallëzimin penal ka thënë se Shpend Ahmeti së …

Lexo më shumë

Prokurori nuk është në dijeni për pushimin e aktakuzës ndaj Ramë Bujës

Prokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës (PSRK), Ali Rexha, i kontaktuar nga “Betimi për Drejtësi”, ka bërë të ditur se nuk është në dijeni se Gjykata Themelore në Prishtinë, ka hedhur poshtë aktakuzën ndaj ish-ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Ramë Buja dhe ish-sekretarit të përgjithshëm të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!