fbpx

Tag Archives: aksidentet

Instituti i Shëndetësisë : Për 2 vjet vdiqën 280 persona, epidemia e aksidenteve në trafik vazhdon

aksident ne fushkosove

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës i është drejtuar institucioneve dhe segmentëve të ndryshë të shoqërisë që urgjentisht të vihen në veprim me qëllim të parandalimit të  pasojave të asaj që IKSHP e cilëson si “situatën epidemiologjike të aksidenteve në trafik”, situatë kjo e cila për dy vjet në …

Lexo më shumë