fbpx

Tag Archives: AKP

“Shtëpia e Re e Mallrave” është shpronësuar, vlerësohet rreth 6 milionë euro

shronesimi ,pacolli ,tolaj

Agjencia Kosovare e Privatizimit dhe Komuna e Prishtinës kanë arritur marrëveshje mirëkuptimi për pagesën e shpronësimit të ndërtesës “Shtëpia e re e Mallrave”, pronë e ndërmarrjes shoqërore “Gërmia” dhe për një pjesë të tokës së ndërmarrjes shoqërore “Slloga (KHT Kosova). Marrëveshja në fjalë është nënshkruar sot në selinë e Agjencisë …

Lexo më shumë

Komuna heq dorë nga tregu te AKP-ja

Tregu-Perimet-780x439

Komuna e Prishtinës disa herë deklaroi se Tregun e Gjelbër do ta zhvendosë në hapësirat ku aktualisht gjendet Agjencia Kosovare e Privatizimit. Por, ende pa e realizuar këtë, Komuna e ka ndërruar destinimin për këtë hapësirë. Tash në këtë vend planifikon ta realizojë projektin “Çarshia e Vjetër”, ku do të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!