fbpx

Tag Archives: AKK

AKK: Do t’i adresojmë vërejtjet e Këshillit të Europës

Një varg vërejtjesh për funksionimin e Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK) u patën dhënë në dokumentin teknik “Shqyrtimi i kornizës institucionale dhe operacionale të Agjencisë Kundër Korrupsionit të Kosovës”. Dokumenti në fjalë pati gjetur se Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) është e stërngarkuar me detyra që kanë ndikim të ulët në zbulimin, …

Lexo më shumë