fbpx

Tag Archives: ajri

Mantovanelli: Do të realizohet studimi për t’i identifikuar shkaqet e ndotjes së ajrit

ndotja ajri

Sipas Marco Mantovanelli, Menaxher i Bankës Botërore për Kosovë do të fillohet një studim i ri për identifikimin e shkaqeve të ndotjes së ajrit. Këtë njohtim ai e bëri në një Punëtori për Menaxhimin e Cilësisë së Ajrit në Kosovë, të mbajtur të premten në Kosovë. “Synimi është të përcaktohet saktë problemi, …

Lexo më shumë

Prishtinë: Protesta kundër ajrit të ndotur kaloi e qetë

Në Prishtinë,  në hapësirën mes Qeverisë dhe Teatrit Kombëtar banorët e kryeqytetit të Kosovës kanë protestuar kundër ndotjes së ajrit. Shumë prej tyre mbanin në dorë parullat si: “Ky ajër po ma nxen frymën”, “Nuk po mundem me marrë frymë”, “U ngufatëm, plasëm”, “Po du ajër”, “Shpend duaje Prishtinën”, “Helm” …

Lexo më shumë