fbpx

Tag Archives: ajri në avion

Sa i dëmshëm është ajri në avion?

avion

Pilotët dhe stjuardesat po përpiqen të zgjojnë vëmendjen për një temë të ndjeshme, ndotjen e ajrit në avionë: Sa helmues është ajri në kabina dhe sa të rrezikshme janë pasojat për shëndetin? Shkruan:  Andreas Becker Stjuardesa Kerstin Konrad e kujton mirë të ashtuquajturin „Fume Event”-in e parë, siç quhet në gjuhën e …

Lexo më shumë