fbpx

Tag Archives: AIDS

AIDS, Shqipëria e treta

flamuri_kombetar

Shqipëria zë vendin e tretë në rajon për sa i përket personave të infektuar nga HIV/AIDS. Nga të dhënat e ECDC, Qendra Europiane e Kontrollit të Sëmundjeve, e cila ka monitoruara situatën e HIV/AIDS në 15 vende, Shqipëria renditet pas Qipros dhe Malit të Zi për nga numrin i të …

Lexo më shumë