fbpx

Tag Archives: agjenda

Agjenda e Z.Hahn sot në Kosovë

Johanes Hahn

Johannes Hahn, Komisioneri për Politika Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociata të Zgjerimit, do të vijë sot në Kosovë. Kjo është vizita e parë në rajon e Komisionerit Hahn pas miratimit të Pakos për Zgjerim dhe vizita e tij do të jetë e fokusuar në lansimin e Agjendës së Reformave Evropiane. …

Lexo më shumë