fbpx

Tag Archives: agjencia e mjedisit

Fejton: Bujqësia urbane, një koncept i ri jetese, një mënyrë e re e të ushqyerit (6)

obiliqi, kosova, prishtina, agjencia e mjedisit

Bimët që ushqehen me tym oxhaqesh, gazra të automjeteve, tym nga elektranat e Obiliqit…dhe lirojnë oksigjenin Autore Behare Bajraktari Kosova renditet më e ndotura si në Ballkan ashtu edhe në Europë. Përkundëer këtij fakti institucionet s’e kanë ndje fare përgjegjësinë, madje kur gazetarët provojnë të bëjnë tema për mjedisin, burokratët …

Lexo më shumë