fbpx

Tag Archives: Agjencia e Akreditimit

Ja anëtarët e ri të Akreditimit

Shyqiri Bytyqi

Ministri Bytyqi emëroi anëtarët e rinj të KShC të Agjencisë Kosovare të Akreditimit Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim për emërimin e anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC) të Agjencisë Kosovare të Akreditimit (AKA-së). Këtë vendim, ministri Bytyqi e ka marrë me …

Lexo më shumë

Presidenti i EQAR letër Qeverisë, kërkon sqarime për shkarkimet në Agjencinë e Akreditimit

qeveria

Presidenti i Regjistrit Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (EQAR), Karl Dittrich përmes një letre ka kërkuar sqarime për shkarkimet e Bordit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë dhe ushtrueses së detyrës së Agjencisë së Kosovës për Akreditim. Në letrën drejtuar ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri …

Lexo më shumë