fbpx

Tag Archives: afrike

Brenda tribusë Baka, në Afrikë

fisi afrikan baka

Të njohur si fisi Baka, ata jetojnë në pyjet e dendura të Afrikës Perëndimore dhe qendrore, shquhen për një shtat të vogël dhe ia kanë dalë të ruajnë ekzistencën e tyre ndër shekuj. Fotografi dhe gazetari Susan Schulman ka arritur të realizojë një set të rrallë fotografik si dhe detaje …

Lexo më shumë