fbpx

Tag Archives: Afërdita Bytyçi

Bytyçi kërkon përkushtim në punë nga gjyqtarët serbë në Kosovë

gjyqtarer_serb_infoglobi

Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë, Afërdita Bytyçi dhe gjyqtarët mbikëqyrës të Departamenteve të Gjykatës, sot kanë pritur në një takim gjyqtarët dhe stafin administrativ të komunitetit serb. Kryetarja e Gjykatës, kërkoi përkushtim dhe angazhim të madh nga ana e tyre, në mënyrë që të arrihen rezultate dhe suksese në …

Lexo më shumë