fbpx

Tag Archives: aeroporti

Ndërpritet greva në Aeroportin “Adem Jashari”

Aeroporti Adem Jashari

Sindikata e Punëtorëve të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, ka bërë të ditur se ka ndërprerë grevën disa ditore, siç thuhet, pas diskutimeve të brendshme. “Dëshirojmë të njoftojmë të gjithë udhëtarët tanë se pas diskutimeve brenda kompanisë me Sindikatën e Punonjësve të Aeroportit ‘Adem Jashari’ kemi ardhur në një …

Lexo më shumë

Grevë për pesë kërkesa

aeroporti, adem jashari, greva, kosova

Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, që prej shtatë muajsh janë duke kërkuar të drejtat e tyre Pesë kërkesat e punëtorëve drejtuar menaxhmentit të Aeroportit të Prishtinës janë: kompensimi dhe benefitet për rrezikshmërinë, të eliminohen dallimet në pagesë në rastet ku punëtorët kanë detyrat dhe përshkrimin e njëjtë …

Lexo më shumë

Erdogan hapi aeroportin më të madh në Evropë

Erdogani

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, hapi aeroportin e ri ndërkombëtar të Stambollit – më të madhin në Evropë. Një aeroplan që bartte udhëheqësin turk ateroi në Aeroportin e Stambollit, duke shënuar hapjen e objektit. Aeroporti i Stambollit, trefishi i madhësisë së Aeroportit të Frankfurtit në Gjermani, pritet të shfrytëzohet …

Lexo më shumë