fbpx

Tag Archives: Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës

Greva në aeroport

aeroporti, adem jashari, greva, kosova

Ka nisur greva e punëtorëve në Aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë Kjo grevë e punëtorëve që zgjati deri në orën 09:00 për një orë ka krijuar tollovi të madhe edhe tek qytetarët që po prisnin për të udhëtuar. Ndryshe, Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, ka njoftuar se përkundër grevës …

Lexo më shumë

MFSK-ja bashkëpunon me Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

MFSK

Sekretari i përgjithshëm i Ministrisë për Forcën e Sigurisë së Kosovës(MFSK), Shkelzen Sylaj në emër të ministrisë dhe Adem Gashi, drejtor i Departamentit të Operimeve dhe Mirëmbajtjes, në emër të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës ANP) ,,Adem Jashari”, nënshkruan sot marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet këtyre dy institucioneve. Marrëveshja e bashkëpunimit në mes …

Lexo më shumë