fbpx

Tag Archives: aeroplam

Nëse dëgjoni këtë emër derisa fluturoni me aeroplan, do të thotë se aty gjendet një njeri i vdekur!

nofka

Aeroplanët transportojnë miliona udhëtarë në mbarë botën çdo vit, por gjithashtu ata bartin edhe mijëra udhëtarë të vdekur. Dhe pasi që disa pasagjerë mund të ndihen pak në siklet nëse do ta dinin se “nën ta” gjendet një i vdekur, kompanitë ajrore përdorin nofka për të vdekurit, duke i quajtur …

Lexo më shumë