fbpx

Tag Archives: ADN

Homoseksual lind apo bëhesh?

gay, shkenca,Science,adn

Sipas shkencëtarëve nuk ekziston vetëm një gjen që lejon parashikimin e sjelljes seksuale, por mijëra variante që kontribuojnë në mënyrë të kufizuar kundrejt ndikimit të ambientit dhe kulturës Homoseksualiteti lind nga një kombinim faktorësh gjenetikë dhe ambientalë. Ky është përfundimi i një studimi të shumëdebatuar, i kryer mbi një milionë …

Lexo më shumë

ADN do të zbulojë edhe pamjen

e adn

Gjurmët e ADN-së në vendin e krimit do të vlerësohen në të ardhmen në mënyrë më gjithëpërfshirëse. Hetuesit duhet të mësojnë jo vetëm gjininë, por edhe moshën, lëkurën, flokët dhe ngjyrën e syve të të kërkuarit. Në mënyrë që të kapë më shpejt edhe doras të panjohur , policia në …

Lexo më shumë