fbpx

Tag Archives: adem jashari

Grevë për pesë kërkesa

aeroporti, adem jashari, greva, kosova

Punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, që prej shtatë muajsh janë duke kërkuar të drejtat e tyre Pesë kërkesat e punëtorëve drejtuar menaxhmentit të Aeroportit të Prishtinës janë: kompensimi dhe benefitet për rrezikshmërinë, të eliminohen dallimet në pagesë në rastet ku punëtorët kanë detyrat dhe përshkrimin e njëjtë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!