fbpx

Tag Archives: Adami e Eva

Adami e Eva nuk janë njohur

adami dhe eva

Secili nga ne mund të gjej origjinën te paradhësi ynë që ka jetuar para 135 mijë vjetësh. Kështu të paktën sygjeron revista Science, e cila duke iu referuar studimeve të ekspertëve të gjenetikës nga universiteti i Kalifornisë Berkley pohon se zbulimet gjenetike kanë shkuar shumë më larg – madje deri …

Lexo më shumë