fbpx

Tag Archives: Abumbi

Abumbi II, mbreti me 100 gra

Abumbi II, është mbreti i 11-të i Bafutit në Kamerun. Mund të duket e pabesueshme, por ai ka 100 gra dhe 500 fëmijë prej tyre. Sipas traditave të Kamerunit, kur një mbret vdes, pasardhësi i tij i trashëgon të gjitha gratë dhe gjithashtu mund të martohet edhe me gra tjera. …

Lexo më shumë