fbpx

Tag Archives: Abelard Tahiri

Tahiri: MD nuk ka dokument sekret, që mund të rridhte e të ndërlidhej me Gjykatën Speciale

Abelard Tahiri Ministri i Drejtësisë i Kosovës

Ministri i Drejtësisë në detyrë, Abelard Tahiri, është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale. Ai në RTV Dukagjini ka dhënë detaje lidhur me këtë ftesë. Kandidati i PDK-së për deputet, thotë se Kosova ka marrë obligime ndërkombëtare kur ka themeluar Gjykatën Speciale në Hagë, e jo në Kosovë. “Edhe …

Lexo më shumë

Abelard Tahiri: U hap rruga luftës ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar

abelard tahiri

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka prezantuar sot para gazetarëve Planin Zhvillimor Strategjik katërvjeçar. Tahiri tha se plani për periudhën 2018-2021, para se gjithash, mbështetet në nevojën e rishikimit dhe reformës së gjithëmbarshme të sistemit të drejtësisë në vend, në realizimin e obligimeve të dala nga Marrëveshja e Stabilizim Asociimit …

Lexo më shumë

Qeveria e ka miratuar Projektligjin për parandalim të konfliktit të interesit

projektligji

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozim-vendimin me të cilin autorizohet komisioni shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror, që ka të bëjë me vlerësimin e punës së komisionit të mëparshëm si dhe të përgatisë raportin së bashku me rekomandimet për të gjeturat brenda afatit optimal. Në këtë mbledhje …

Lexo më shumë