fbpx

Tag Archives: 1922

Viti 1922 dhe propaganda për Shqipërinë

Viti 1922 dhe propaganda për Shqipërinë

Komisioni i Lidhjes së Kombeve më 12 maj të vitit 1922, kishte publikuar informacionin përfundimtar mbi Shqipërinë. Në të kundërshtohet ideja se shqiptarët për arsye të ndarjeve fetare nuk janë të aftë të udhëheqin një shtet modern. Ata sipas informacionit, “bashkohen nga zakonet e përbashkëta, traditat shekullore, si dhe nga …

Lexo më shumë