fbpx

Tag Archives: 11:11

Ky është kuptimi i numrave 11:11

kuptimi i numrave 11

Nëse gjithmonë i shihni këta numra (2:22, 3:33, 11:11, 12:12) kur e shikoni orën, atëherë universi po provon t’ju tregojë diçka. Numrat përsëritës nuk janë rastësi. Si simbole të qarta sinkronizmi, numrat përsëritës përçojnë një mesazh që vjen nga bota shpirtërore dhe zbulon sekrete të fshehta. Sipas besimeve të ndryshme, …

Lexo më shumë