fbpx

Tag Archives: 10librat

Këta 10 libra e ndryshuan botën

10librat

Martin Puchner, autor i librit “Fjala e shkruar: Si i dha letërsia formën historisë së botës”, përzgjedh dhjetë librat, që ai beson se kanë patur një ndikim të fortë në kursin e historisë botërore. “Epi i Gilgameshit” “Epi i Gilgameshit” është teksti i parë i rëndësishëm në letërsinë botërore, dhe …

Lexo më shumë