fbpx

Tag Archives: 10 filmat

10 filmat që thyen tabutë

extasy_movie

(Nga skena e parë e seksit deri te personazhi i parë gej) Rrjeti prestigjioz BBC ka stiluar dhjetë filmat që thyen tabutë në kinematografi. Një ndër ta është edhe filmi me personazhin e parë gei. Homoseksualiteti ishte një fenomen jo i përdorur në filmat europianë dhe hollivudianë që nga vitet …

Lexo më shumë