fbpx

Tag Archives: ​ Yakuza

​ Yakuza: Sekretet e mafias japoneze, dhe 3 rregullat e kodit të tyre “të nderit”

​ Yakuza

Tatuazhe, politikë, para dhe ritualet. Sekretet e fuqishme të “Gomorës” japoneze, që konsiderohet një nga organizatat më të pasura kriminale në botë. Ajo që të bën më shumë përshtypje për Jakuzan, mafian japoneze, është se kapot dhe shumë anëtarë të saj qarkullojnë të lirë.Ky grup kriminal, nga më të frikshmit …

Lexo më shumë