Ballina / Galeria / Syri i njeriut në afërsi ekstreme (Foto)

Syri i njeriut në afërsi ekstreme (Foto)

Suren Manvelyan, fotograf profesionist nga Armenia – i cili është dhe instrumentist i dalluar por dhe fizikant – ka realizuar një cikël fotografish interesante dhe të bukura të syrit të njeriut nga afërsia ekstreme.

Edhe pse në shikim të parë mund të duken të frikshme – ngase nuk jemi mësuar të shohim syrin e njeriut nga një afërsi e tillë – vështrimi pak më i gjatë i këtyre fotografive sjellë bukurinë e jashtëzakonshme që ka kapur me objektivin e tij Suren.
InfoGlobi ju sjell  disa fotografi të përzgjedhura nga projekti i Surenit, i titulluar “Sytë tuaj të bukur”.

syri syrii

syri 2        syri 4

 

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.