fbpx
Agron Mustafa, Drejtori i Valës, Telekomi

Sulmi i drejtorit të Valës : Suspendohet një nga tre policët

Avni Berisha, polici që rrahu të shtunën Drejtorin e Valës, është suspenduar me vendim të Inspektoratit Policor.

Por, asnjë masë nuk është ndërmarrë ndaj Drejtorit të Antikrimit, Nazim Sahiti, i cili në momentin e përleshjes s’kishte vepruar për të mos lejuar përleshjen.

Po ashtu, asnjë masë nuk është ndërmarrë ndaj një polici me rroba zyrtare, i cili gjatë gjithë kohës kishte shikuar ngjarjen, por nuk kishte reaguar për të ndaluar përleshjen. Prokuroria e ka cilësuar këtë vepër penale si “Lëndim i lehtë trupor”.

Pas incidentit të djeshëm ndërmjet drejtorit të Valës, Agron Mustafës dhe dy zyrtarëve policor, Inspektorati i PK-së ka njoftuar se është marrë masa e suspendimit ndaj policit Avni Berisha si i dyshuar për rrahje ndaj Mustafës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.