Sulm në Australi, ka të vrarë dhe të plagosur

Të paktën 3 persona u vranë dhe 20 të tjerë u plagosën pasi një person nga një automjet ka shtënë me armë zjarri në drejtim të turmës së njerëzve në qendër të qytetit të dytë më të madh në Australi, Melburne.

Policia thotë se shoferi qëllimisht kishte shtënë drejt turmës së njerëzve, mirëpo ende nuk dihet arsyeja e këtij sulmi.

Policia ka thënë se nuk ka të dhëna se mund të jetë sulm terrorist.

Nga ana tjetër, autoritetet thanë se kjo ngjarje mund të jetë e lidhur me një plagosje e cila ndodhi gjatë natës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.