Ballina / Shëndet & Fitnes / Me stërvitjen e duhur, merrni format e duhura

Me stërvitjen e duhur, merrni format e duhura

Nëse jeni duke kërkuar të përditësoni rutinën tuaj të palestrës dhe të përsosni format tuaj në këtë proces, një lëvizje e re që është përhapur me shpejtësi në rrjetet sociale mund të jenë një shtesë e përsosur në repertorin tuaj të stërvitjes.

Teknika përfshin përdorimin e pajisjes për muskujt e kofshëve në krahë të kundërt. Nëse keni qenë në palestër kohët e fundit, mund të keni parë ose përdorur këtë pjesë të pajisjes, e cila përfshin përdoruesin të ulur në një karrige dhe duke shtypur këmbët e tyre nga jashtë në dy pako të peshuara.

Me një përdorim të normal të kësaj pajisjeje vihet në punë pjesa e legenit dhe kofshëve, por disa prej përdoruesve të saj mendojnë se kjo metodë e re shton potencialin për tonifikimin e të pasmeve.

@Fluidi

Provo po ashtu

hausen mishi i lopes

Hausen: Mishi i lopës mund të jetë shkaktar i kancerit

Shkencëtari gjerman dhe fitues i çmimit “Nobel” në lëmin e fiziologjisë, Harald zur Hausen, ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.