tenistja si pamela

Sportistja që u shndërrua në Pamela Anderson

Sportistja bukuroshe vendosi që të vishej si Pamela Anderson në serialin e famshëm “Baywatch”.

Tenistja kanadeze Genie Bouchard përfitoi nga Halloween-i për të mahnitur ndjekësit e saj të Instagramit me kostumin e zgjedhur për këtë festë.

Sportistja bukuroshe vendosi që të vishej si Pamela Anderson në serialin e famshëm “Baywatch”.

Kostumi i kuq i rojtarëve të plazhit duket se i shkon shumë kanadezes dhe 1.5 milionë fansat e saj të rrjetit social i kanë shfaqur vlerësimin për zgjedhjen që ka bërë.

Genie Bouchard renditet në vendin e pestë të klasifikimit WTA në tenis.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.