SPORT

Sot miqësorja Kosovë – Shqipëri

Ekspedita e kuqezinjve ka arritur në Kosovë dhe është vendosur në hotelin ‘Emerald’, prej ku sot do të nisen drejt Prishtinës, ku do do të  luhet miqësorja përfaqësues së Kosovës dhe Shqipërisë. Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Shqipërisë, Gianni De Biasi, ka thënë se kanë marrëdhënie të mira me FFK-në dhe se nuk janë duke e penguar atë …

Lexo më shumë