SPORT

Kërcënohet sulmuesi argjentinas

Shumë herë më i ulët sesa pritshmëria, apo qoftë edhe momenti i vështirë me kombëtaren që mund të ketë ndikuar psikologjikisht tek ai…! Me sa duket, ato që po e mbajnë në ankth Gonzalo Higuainin, të paktën siç referon revista prestigjioze italiane “Novella 2000”, janë disa kërcënime të rënda dhe …

Lexo më shumë