Spektakli me drita në Japoni

Ekspozitat spektakolare të dritave, që  kanë formë tunelesh hapen çdo vit në Japoni.

Ato hapen gjatë stinës vjeshtës dhe mbyllen në pranverë.

Sipas mediave botërore, ekspozitat e këtij lloji quhen “Iluminimi dimëror”.

Të njejtat organizohen në kopshtin botanik Nabana no Sato, në ishullin Nagashima në Kuëana të Japonisë.

Mijëra turistë i shijojnë pamjet e mrrekullueshme shumëngjyrëshe që prezentohen nëpërmjet dritave LED . /infoglobi/v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.