Ballina / KOSOVA / Specialja në Kosovë, në Serbi dhe në Shqipëri.
gjykata speciale

Specialja në Kosovë, në Serbi dhe në Shqipëri.

Zyra e Prokurorit të Specializuar (SPO) nuk është e koncentruar vetëm në Hagë të Holandës. Prezenca e saj ndodhet edhe në së paku tri shtete të Ballkanit.

Burime të gazetës kanë treguar se prokurorët dhe stafi mbështetës zhvillojnë aktivitete edhe në Kosovë, në Serbi e edhe në Shqipëri.

“Ky aktivitet nënkupton punën që bëhet në terren për grumbullimin dhe shqyrtimin e informatave dhe provave të ndryshme. Realizohen edhe intervista me njerëz”, ka thënë ky burim. “Fushëveprimi i hetimeve është shumë i gjerë – përfshin edhe pretendimet e ish-kryeprokurores së Hagës, Carla del Ponte, edhe ato të senatorit Dick Marty e edhe të tjera”.

 

 

@Fluidi

Provo po ashtu

shtepia_e te vetevrarit

Telashet me bankën, 67 vjeçari vetëvritet në sy të policisë

Mëngjesin e së hënës në shtëpinë e Ismet Zekës, në lagjen ‘Dardania’ të Gjilanit, kishin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.