Specialja fton edhe Ferat Shalën

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës Ferat Shala, është i ftuari i radhës i Gjykatës Speciale.

Shala njoftimin e bëri nëpërmjet faqes së tij në Facebook.

Ai tha se do t’i përgjigjet ftesës së kësaj gjykate me datën 5 shkurt 2020.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës,

Dua të ju informoj që kam pranuar ftesë nga Gjykata Speciale në Hagë, të cilës do i përgjigjem më datë 05.02.2020.

Në tërë veprimtarinë time jetësore atdhetare asnjëherë nuk jam ndi më i nderuar dhe respektuar se sa kur isha pjesë e UÇK-së! Asnjë shkronjë nuk e heq nga e kaluara ime në të gjitha periudhat e veprimtarisë sime!

Me këtë rast, dua të falenderoj trungun tim familjarë që më edukoi në rrugën e drejtë karshi popullit dhe atdheut tim. Shpreh falenderim dhe mirënjohje për të gjithë bashkëluftëtarët, dëshmorët dhe heronjtë për sakrificën sublime që ata bënë.

Lavdi Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.