Sozia e Michael Jackson, pak kush e beson se nuk është vetë Jackson (Foto)

Michael Jackson ka disa vite që nuk është më midis nesh, por sozia e tij është gjallë dhe jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Sergio Cortes, siç shikohet dhe nga fotoja që ka postuar në Instagram, ngjan tmerrësisht shumë me yllin e ndjerë të muzikës.

Në profilin e tij në rrjetin social, sozia e Michael Jackson ka më shumë se 11 000 ndjekës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.