Sot në ‘Dodonë’, premiera e ‘Sapotlem’

Në Teatrin e Qytetit të Prishtinës “Dodona” sot në orën 20 shfaqet premiera ‘Sapotlem’ .

Dramatizimin e shfaqjes e bëri Mentor Halili, kurse në rolet kryesore luajnë aktoret Rebeka Qena dhe Aurita Agushi.

“Ngjarja që shtjellon ky produkt dramaturgjik zhvillohet në një stacion të trenit , në një stacion ku nuk funksionon asgjë. Makinistja dhe pasagjerja nxjerrin në shesh të gjitha dimensionet e absurdit në një vend jofunksional dhe udhëtimin edhe më absurd të udhëtares e cila niset drejt qytetit inekzistent Sapotlem” ka shpjeguar për lexuesit e infoGlobit, regjisorja e shfaqjes Sevdije Ajeti. /infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.