Ballina / BOTA / Sondazhet: Clinton prinë para Trump me 4 për qind

Sondazhet: Clinton prinë para Trump me 4 për qind

Kandidatja demokrate për president të SHBA-ve, Hillary Clinton, një ditë para votimit, sipas sondazhit të fundit nga YouGov, ka një epërsi prej 4 përqind për ball republikanit Donald Trump.

Një ditë para zgjedhjeve, sondazhet treguan se Clinton ka mbështetje prej 45 për qind, ndërkohë që Trump ka 41 përqind.

Siç raporton Reuters, sondazhi ka një diferencë të gabimit plus ose minus 1.7 përqind

Gjithashtu edhe sipas sondazhit në BBC, momentalisht Clinton është duke prirë me 4 përqind, përkatësisht 48 për qind është duke kryesuar Clinton dhe 44 për qind Trump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.