Ballina / TEKNOLOGJI / Snapchat vjen komplet ndryshe
snapchat

Snapchat vjen komplet ndryshe

Është bërë ndryshimi më i madh në historinë e aplikacionit Snapchat, pas shumë vitesh mospëlqim.

Ndryshimi më i madh në dizajn, i njoftuar të mërkurën, përmban një lloj të ri algoritmi i cili huazon ide nga Facebook dhe Netflix.

Në vend se t’i shfaq postimet e miqve bashkë me përmbajtjet nga publikuesit profesionalë si Facebook, Snapchat i ri i ndan të gjitha nga miqtë në një seksion të aplikacionit në anën e majtë të kamerës.

Kjo përfshin mesazhet dhe të ashtuquajturat Storje – fotografi dhe video që dikush i shpërndan, që zhduken brenda 24 orëve.

Tani aplikacioni është i ndarë në tri dritare kryesore: të gjitha bashkëveprimet me miqtë në anën e majtë, kamera në qendër dhe faqja Discover në anën e majtë me një kohështrirje me përmbajtje të pafund nga mediat dhe figurat publike.

@Fluidi

Provo po ashtu

iphone infoglobi

Ja si të zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals

Shumë njerëz kur blejnë një celular të ri duan ta dinë nëse ai është origjinal apo dikush është duke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.