emiratete arabe, divorci, martesa

Smë duhet burri i mirë

Bashkëshorti nuk zihet me të, nuk i bërtet kurrë dhe është gjithmonë i sjellshëm

Një grua në Emiratet e Bashkuara Arabe ka kërkuar divorcin sepse burri i saj tregon “dashuri të tepruar” duke e ndihmuar me punët e shtëpisë dhe duke e “mbytur” me dhurata.

Gjithashtu, ajo i tha një gjykate në Fujairah se bashkëshorti nuk zihet me të, nuk i bërtet kurrë dhe është gjithmonë i sjellshëm, shkruan shqip.

Këto karakteristika të burrit të saj ia kanë bërë “jetën Ferr” dhe kjo është arsyeja që ajo kërkon të ndahet pas një viti martesë.

Madje, ajo ka treguar edhe një rast kur iu ankua burrit se kishte shtuar në peshë dhe ai menjëherë nisi një dietë drastike dhe të bënte ushtrime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.