Skuqet liqeni akumulues i Mitrovicës

Liqeni Akumulues në Mitrovicë nuk po përmban ngjyrën e njëjtë si të liqeneve të tjera.

Ai tanimë ka ngjyrë të kuqe.

Në një video shihet se ky liqen ka marrë ngjyrë të kuqe nga ujërat e ndotura.

Më poshtë mund të gjeni se në çfarë gjendje është shndërruar nga shpërndarja e ujërave të zeza në brendësi të liqenit.

Ndryshe, në përgjithësi, gjendja e lumenjve dhe liqeneve në Kosovë nuk qëndron aq mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.