Ballina / Galeria / Skulpturat më të njohura të botës

Skulpturat më të njohura të botës

Këto janë disa nga skulpturat më të njohura në botë:

1. Zgjimi, Maryland

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

2. Këpucët në Danub, Budapest, Hungari

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

3. Muzeu i Franz Kafka’s, Prage, Çeki

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

4. Ekspanzioni,  New York, SHBA

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

5. Shpirti i Haida Gwaii, Washington D.C., ShBA

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

6. ShtÇekipia autobus, Ventura, Kaliforni

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

7. KalimtarÇekit anonim, Wroclaw, Poloni

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

8. Njeriu i varur, Pragë, Çeki

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World
16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

 

9. Maman në Ottawa, Ontario, Kanadë

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

10.  Budapest, Hungari

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

11. Dora e Paqes, Korea

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

12. Çikago, Grant Park

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World
13. Peshkaqeni, Oxford, Britani e Madhe

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

14. Anija e Nelsonit në shishe

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

15. Nëna dhe fëmija, Kinë

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

16. Scallop, Aldeburgh

16 Of The Most Unique And Beautiful Public Sculptures In The World

 

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …