Sirena e vdekur në plazhet australiane

Shpesh kemi dëgjuar që të flitet për sirenat në mitologji,por në youtube qarkullon një video ku është filmuar një sirenë e vdekur.

Mendohet se video është filmuar në plazhet e australisë. Ende nuk është konfirmuar nëse sirena e gjetur është e vërtetë apo thjeshtë një trillim artistik.

Por ajo që shohim është se krijesa është jashtëzakonisht e ngjashme me ato përralla dhe filmat vizatimorë që kemi parë ndër vite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.